vulcanizare targu jiu (4)Autosion Serv ofera servicii complete de vulcanizare pentru toate tipurile de autovehicule, dupa cum urmeaza:

– scoaterea si umflarea rotilor la presiunea corecta;
– demontarea si remontarea anvelopei;
– reparatii anvelope / pene;
– perierea suprafetelor de sprijin;
– echilibrarea electronica a rotii;
– controlul vizual al geometriei;

Echilibrarea rotilor este un proces absolut necesar pentru a elimina vibratiile prin uniformizarea masei rotii in jurul axei de rotatie. Aceasta ajuta la evitarea uzurii pneurilor, a organelor de suspesie si directie si a rulmentilor autovehiculului.

Daca simtiti vibratii in volan care incep de regula de la 80-90 km/h si cresc in amplitudine si / sau frecventa odata cu cresterea vitezei, atunci trebuie sa verificati echilibratul rotilor. Noi recomandam echilibrarea in fiecare an sau la fiecare 15.000 de km.

Reparatii anvelope

O anvelopa poate fi reparata in numeroase cazuri (de exemplu, atunci cand partea afectata este situata pe banda de rulare a anvelopei). Desi pare un proces uzual, vulcanizarea anvelopelor necesita precizie precum si o buna cunoastere a materialului din care este realizata anvelopa. De aceea, este recomandat sa apelati la profesionisti cu experienta in domeniu.

Sfatul expertului

Aduceti masina intr-un service autorizat in cazul urmatoarelor semne de alarma:
• Anvelopa este dezumflata – cauza poate fi o pana, dar pot exista si alte motive: pierderea presiunii din cauza proastei etanseitati a valvei, din cauza oxidarii jantei etc.
• Daca pierde presiune in mod anormal de repede in raport cu celelalte, inseamna ca s-a deteriorat. Poate fi vorba de o pana de cauciuc, numita pana „lenta”.