IMG_4531Fie ca ai o masina noua sau una mai veche intotdeauna siguranta e prioritara pentru a ajunge din punctul A in punctul B.

Autosion Serv ofera servicii de cea mai inalta calitate, folosind la montajul parbrizului dumneavoastra echipe cu experienta, echipamente si scule profesionale, produse si adezivi de top.

Comercializam si montam geamuri auto (parbrize, lunete, geamuri laterale) pentru toata gama de autovehicule rutiere (autoturisme, autoutilitare, microbuze, autocare). Geamurile sunt produse de cele mai renumite firme in domeniu: Saint-Gobain Sekurit, Pilkington, P.P.G., Splintex, A.G.C., Guardian si au certificate de calitate si sunt omologate potrivit standardelor europene cu privire la rezistenta la impact si confortul vizual.

Geamurile comercializate de noi contin cele mai moderne tehnologii de confort cum ar fi: acoperiri antireflective, reflexia zgomotului extern, micsorarea transmisiei directe de energie solara si filtrarea emisiilor U.V. De asemenea sunt inglobate antenele radio sau G.P.S., degivrarea parbrizului sau lunetei si senzorii de ploaie si lumina.

Specificatiile tehnice si standardele de productie sunt aceleasi ca in cazul geamurilor cu logo fiind utilizate aceleasi linii de fabricatie si aceeasi materie prima.

Montaj mobil

Aceeasi calitate a serviciului o putem oferi la domiciliul/ sediul clientului in maxim 24 ore de la solicitare, cu respectarea conditiilor tehnice cu privire la temperatura si umiditate, cerute de fabricantul adezivului. In Targu Jiu fara taxa de deplasare.Garantia este de 3 ani.