Incalt-o pentru iarna cu doar 55 de lei !

When Should I Change My Winter TiresEchipeaza-ti masina pentru iarna !

Preturi   pentru 4 anvelope schimbate: demontat + montat + dejantat + jantat + echilibrat. Gratuit primiti valve si saci pentru transportul anvelopelor vechi !

Mai Mult

Sfaturi pentru sofatul pe timp de vara

Schimbati anvelopele cu cele de vara

Trecerea la anvelopele de vara se recomanda atunci cand temperaturile depasesc in mod constant 10 grade Celsius. Anvelopele de vara imbunatatesc performantele autovehicolului dumneavoastra atat pe asfalt umed cat si uscat.

Dupa schimbare anvelopele de iarna se depoziteaza corect, pe lateral,  in saci de anvelope speciali.

Mentineti fuidele autovehicolului la nivelul optim

Se recomanda verificarea uleiului si folosirea unui ulei mai vascos care sa faca fata caldurii verii. Verificati lichidul de frana, lichidul de curatare a parbrizului si lichidul de racire pentru a le mentine la nivel optim. Mai Mult

Sfaturi pentru sofatul pe timp de iarna

Schimbati anvelopele de vara cu cele de iarna

Trecerea la anvelope le iarna se impune atunci cand temperaturile scad in mod regulat sub 7 grade Celsius sau cand in regiunea dumneavoastra incepe sa ninga.

Anvelope cu crampoane

Daca in regiunea dumneavoastra stratul de zapada incepe sa fie unul consistent, sau daca drumurile cu polei sunt o problema constanta luati in calcul schimbarea anvelopelo cu unele prevazute cu crampoane, pentru o aderenta mai buna. Acestea nu sunt prevazute de lege in toate regiunile si trebuiesc demontate primavara pentru a evita deteriorarea carosabilului, insa sunt de mare ajutor pe timpul iernii. Mai Mult