Daca utilizati serviciile oferite de www.autosion.ro in mod implicit, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

Termeni generali

Acest site (denumit generic SITE) este proprietatatea Autosion Serv. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit in ce priveste termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si Autosion Serv. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

Autosion Serv poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.

Continuand sa utilizati site-ul presupune acordul dumneavoastra tacit in ceea ce priveste in intregime la Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor Autosion Serv

Autosion Serv poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul. De asemenea, poate limita accesul la site ori la anumite parti din site.

Continut

Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente

Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozittiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al Autosion Serve.

Drepturi de autor

Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.autosion.ro.

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre Clubul Roman de Presa: „Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de „revista a presei” sustinut de paginile de internet in cauza. In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei.

Logo-ul autosion.ro si www.autosion.ro sunt proprietatea Autosion Serv, niciuna dintre ele neputand fi utilizata / copiata fara acordul scris al Autosion Serv.

Raspunderi

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de Autosion Serv in legatura cu accesarea, utilizarea sau exploatarea continutului. Autosion Serv isi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discretia Autosion Serv ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre Autosion Serv a unui continut, stabilit pe baza unor criterii proprii, continut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorintele dumneavoastra. Intr-un astfel de caz, raspunderea Autosion Serv nu poate fi retinuta.

Obligatiile utilizatorilor la completarea formularelor de inscriere

Accesul la continutul online al site-ului www.autosion.ro este liber.

Toate datele pe care le furnizeaza utilizatorul trebuie sa fie reale, acesta fiind responsabil pentru ele.

Securitate

Autosion Serv adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate intr-un loc securizat.

Modificarea termenilor si conditiilor

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, sa actualizam, schimbam sau sa inlocuim orice parte din acesti Termeni si Conditii, publicand pe canalele de comunicare disponibile informari despre actualizarile si/sau schimbarile aduse. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati site-ul periodic pentru orice schimbare de politica. Continuarea utilizarii site-ului, dupa publicarea informarilor despre actualizari si/sau schimbari aduse Termenilor si Conditiilor, constituie acceptul dumneavoastra pentru acestea.